FAQ

Q: Når legges det ut billetter?

A: Det er dermed heller ikke satt opp datoer for billettslipp enda, men alle på mailingliste vil bli informert i forkant av dette. Per nå kan vi bare presentere planen for gallahelgen uten artister og slikt, men mer info kommer løpende!

 

Q: Hvordan bruker jeg mCash?
A: Her finner du en guide: http://help.mca.sh/hc/no/articles/207447525-Kom-i-gang. Dersom det fortsatt er uklart, kan du alltids ta kontakt med en av oss i komitéen.

 

Returnerende

Q: Hvor bør man bestille hotell?
A: Dette er helt opp til deg selv. Gallaen avholdes på Clarion Hotel & Congress, og de tilbyr også rabatterte rom til deltakere på gallaen; 845,- for enkeltrom og 945,- for dobbeltrom. Bestillinger må skje gjennom groups.cl.trondheim@choice.ni. Referer til Mannhullet og referansenummer #5037 ved bestilling for sikkerhets skyld.

 

Q:Når bør jeg som returnerende være på Tyholt?

A: Revy starter mellom 18.00-19.00 fredag 10. februar, så dersom du skal få med deg den må du nesten være fremme til det. Du er selvfølgelig velkommen opp tidligere enn det!

 

 

Ettersom det ikke har vært den helt store strømmen med spørsmål enda, er denne siden ganske ufullstendig. Dersom du lurer på noe, er det bare å ta kontakt!