Funker

For at jubileet skal bli mulig å gjennomføre er vi helt avhengig av funker. Under finner dere de ulike stillingene det er mulig å søke, samt litt info om hva disse innebærer. Det vil ikke bli mye jobb per hode, og antallet funker vil ikke avgjøre arbeidstiden, men heller hvor mye vi kan gjøre ut av arrangementene. Alt av funkearbeid vil skje neste semester, så dette vil ikke gå ut over eksamensperioden på noen som helst måte. I tillegg til ubegrenset med god stemning kan vi også friste med en dags tidligere tilgang på billetter til revy og konsert med Postgirobygget, samt det nyeste innen funkemote!

 

Meld deg på her!

Ølfunk

Er du glad i øl, hyggelige mennesker og god stemning? Eller kanskje alt sammen? Da burde du bli ølfunk! Som ølfunk står du en vakt på pluss/minus 3 timer bak baren i en av de 4 ølbarene våre. Dette er en liten jobb for et av de viktigste aspektene ved et jubileum, nemlig alkohol. Det blir en kjempestor gjeng med funker, og god mulighet til å bli litt bedre kjent på øl/tappekurs som holdes en liten stund før jubileet begynner. I tillegg får du jo da sagt hei til alle de fantastiske mannhullittene som ønsker seg en øl til, så en hyggeligere jobb finner du ikke!

Spritfunk

Er du glad i og mikse og trikse litt med drinker? Eller er du helt elendig og burde kanskje lært deg litt? Uansett hvilken kategori du passer inn i er det deg vi søker som spritfunk! På et 100-års jubileum leker man ikke med drinkene. Det blir drinker av høy klasse, samt et høykvalitets spritkurs på forhånd. En spritfunk har i oppgave og stå noen timer bak baren og kanskje en liten vakt som dørvakt til baren. Det er en liten jobb på maks 3 timer per funk. Man må være 20 år for å kunne servere sprit. Det blir en sykt hyggelig gjeng og enda hyggeligere jobbvakt, søk spritfunk!

Vertskapsfunk

Som vertskapsfunk får du være med å gjøre om tyholt til et skikkelig festlokale! Arbeidet vil bestå av en workshop på et par timer. Her vil dere deles inn i grupper, som får hver sin oppgave slik at alt av assessorer, som skal til for å gjøre Tyholt til et heidudranes festlokale, kréeres. Videre står vertskapsfunker vakt, hvor man løser inn kuponger/selger bonger, og ellers blir det opprigg og nedrigg! Dette er en fantastisk mulighet til å vise frem sy-skillzene, utfolde sine kreative sider og gjøre drømmer virkelig. Lol, men serr søk vertskapsfunk

 

Vertskapsfunk, avdeling galla:
Som vertskapsfunk tilknyttet gallaenfår du være med på å gi Clarion et maritimt preg, samt lose returnerende og nåværende Mannhulitter inn på festen. Selve jobbingen foregår i forkant/helt i starten av Gallaen, hvilket betyr at du ikke går glipp av noe som helst under Jubiléet!

Arrangementsfunk

Vil du være med på at to store konserter og revyen går av stabelen? Som arrangementsfunk vil du enten være med på å rigge opp scenene som brukes under revy og konserter, eller hjelpe til backstage under de store arrangementene. Som rigger vil du ha to skift, og er da med på å rigge opp og ned igjen en av scenene. Dette vil si at du kun jobber før og etter et av de store arrangementene, og ingenting under! Eller lurer du på hva som egentlig foregår backstage? Muligheten for å finne ut av det er her nå. Du vil bare hjelpe til på en konsert, aka masse tid til å stå på første rad på den andre konserten!