Returnerende

Vi håper på å få så mange returnerende som mulig opp til Tyholt under jubileet! Her ligger det litt praktisk informasjon, som kanskje svarer på spørsmål du måtte ha. Dersom du lurer på noe er det alltid mulig å kontakte returnerendesjef på returnerende.jubkom@mannhullet.no ! Det er også mulig å melde seg på jubileets nyhetsbrev for å få med seg alt av info du trenger om billettslipp og lignende ved å sende en melding i kontaktskjema under! Skriv nyhetsbrev i emnefeltet.

 

Gallahelgen vil se slik ut:

Torsdag 9/2:
Mannhullets Skipsfartskonferanse (MSK) og Revy

Fredag 10/2:
Revy med tidligste start kl. 18.00. Deretter vil det bli en konsert med Postgirobygget etterfulgt av kjellerfest.

Lørdag 11/2:
Supperevy på dagen og Galla på Clarion Hotel & Congress kl. 18.00

 

 

Hotell:

Du står selvfølgelig fritt til å selv velge hvor du vil bo under jubileet.
Clarion Hotel & Congress tilbyr rabatterte rom til deltakere på gallaen; 845,- for enkeltrom og 945,- for dobbeltrom. Dette er de prisene vi har fått opplyst, men det skader selvsagt ikke å sjekke hjemmesiden deres om de har noen tilbud. Bestillinger må skje gjennom groups.cl.trondheim@choice.no. Referer til Mannhullet og referansenummer #5037 ved bestilling for sikkerhets skyld.

 

Betalingsløsning:
Alt av billetter vil legges ut via mCash, en betalingsløsning for mobiltelefon. Dette gjør det lett for oss å holde orden på billetter, og hvem som kommer på galla med tanke på bordplassering og slikt. En detaljert guide på bruken av mCash finnes herEtter at du har lastet ned appen, kan alt av billetter til jubileet bestilles ved hjelp av QR-koder som vi legger ut.OBSOBS! IKKE trykk “løs inn” etter å ha gjennomført en betaling! En guide til hvordan du innstallerer mCash på din smarttelefon finner du her. Hvis du ikke har mulighet til å benytte deg av mCash vil vi ha tilgjengelig en alternativ løsning. Ta kontakt med oss for mer info. 

 

 

Du kan sende en mail til returnerendeansvarlig direkte fra dette kontaktskjemaet:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding